A MENTOR MÖGÖTT ÁLLÓ CSAPAT

A Mentor készítője a magyar tulajdonú Info Service Kft.

Küldetésünk

Az Info Service Számítástechnika és Tanácsadó Kft. több mint 30 éve van jelen az IT piacon (alapítási éve: 1989). Cégünk elsősorban a közép- és nagyvállalatok támogatására fókuszál, küldetésünknek érezzük az üzleti folyamatok hatékonyabbá tételét, ezzel közvetlenül hozzájárulva ügyfeleink üzleti sikereinek növeléséhez.

Működésünkben arra törekszünk, hogy üzleti és informatikai tudásunk ötvözésének eredményeként ügyfeleink számára valós értéket teremtő szolgáltatásokat és jól működő megoldásokat nyújtsunk. Jelentős tapasztalattal rendelkezünk az áruforgalmi, kis és nagykereskedelmi, workflow, vezetői elemző-tervező folyamatainak kialakításában és az IT környezetek kialakításában, ezek rendszerfelügyeletében, támogatásában.

Az Info Service több mint 15 fős szakértői csapatában az üzleti és IT tudás egyaránt megvan, rendelkezünk a feladatok megoldásokhoz szükséges technológiai ismeretekkel és kompetenciákkal.

Szolgáltatásaink

Alkalmazás fejlesztés
Az Info Service kiemelt szolgáltatása az üzleti rendszerek fejlesztése.
Felkészült kollégáink és korszerű eszközeink biztosítják, hogy a vállalatoknál történő bevezetés és a támogatás magas szakmai szinten történjen. Munkáink során számos iparág jellemzőit volt szerencsénk megismerni. Ezt a tudást veletek együttműködve is szívesen hasznosítjuk.

Rendszermérnöki szolgáltatások
Cégünk teljes körűen képes biztosítani az informatikai rendszerek üzemeltetéséhez szükséges környezetek tervezését és kivitelezését. A rendszerek tervezésénél és megvalósításánál törkeszünk a hosszú távú üzemeltetéshetőségre és a beruházási költségek optimalizálására.

ELÉRHETŐSÉGEINK


Iroda: H-1148 Budapest, Fogarasi út 64.
Székhely: H-1161 Budapest, Ottó u. 37.
E-mail: mentor@infoservice.hu
Telefon: +36 20 573 7070

Ismerd meg szoftverünket közelebbről

Vedd fel a kapcsolatot velünk